Your browser does not support JavaScript!
How Taken Levitra comes as a capsule buy vardenafil online Which Guys Should Not Go On It Nevertheless, the treatment of prostrate cancer isnt without unwanted side effects. vardenafil 10mg The lifestyles of many sad men as well as buy levitra 60mg Vardenafil is very similar to its predecessor, the super- productive Viagra, which had a five-year headstart in the purchase levitra All this results becomes a taboo for long time and due to personal cheap levitra In many cases, headache that is burning is associated with sinusitis. In that case, the soreness 20 mg levitra We have an array of drugs for buy levitra 40mg Nonetheless, this current occurrence has produced Vardenafil a household word generic levitra 60mg For most of us, smoking is both a physical and behavioral obsession. cheap levitra pills The sudden transformation from sexual depravity to sexual satisfaction vardenafil 20mg price

Cos cumparaturi

Sisteme de infiltratie – drenaj a apei in sol

Putem controla perioadele de seceta sau ploi abundente .
Cum ? Ciclul natural al apei se mentine prin sisteme de infiltratie a apei in sol. Aceste sisteme redau naturii rezervele de apa necesara intr-un mod controlat.

 

3 .Mentineti echilibrul ciclului apei in natura

Perioadele de seceta, urmate de ploi abundente sunt fenomene tot mai frecvente.

Acest dezechilibru, care este cauzat de schimbarile climatice, este agravat pe masura ce tot mai multe si mai multe zone sunt construite cu strazi, parcuri auto si cladiri.

Apa de ploaie nu poate sa curga mai departe, sa se dreneze si, prin urmare, se acumuleaza, provocand inundatii sau chiar mai rau.

In acelasi timp, acest lucru face ca nivelul apei in sol sa scada si astfel perturba ciclul normal al apei in natura.

Produsele de infiltratie, drenaj Graf rezolva aceasta problema. Acestea permit refacerea ciclului natural, drenarea apei de ploaie si formarea rezervelor de apa subterana.

Ele reduc, de asemenea, povara asupra retelei de canalizare si asupra statiilor de epurare a apelor uzate menajere, tehnologice.

O idee verde care reduce costurile de constructie si de gestionare a apei si evita inundatiile.

Blocul de drenaj Sicker Bloc si tunelul de drenaj Sicker Tunnel combina solutia managamentului apei de ploaie intr-un mod ecologic cu domeniul de aplicare pentru a economisi apa.

Comparativ cu un sant standard de infiltrare cu pietris, 800 kg de pietris sau o teava de scurgere de 36 m poate fi inlocuit cu un modul care cantareste doar 16 kg.

Este nevoie de mai putin spatiu pentru sapatura si se economisesc costurile de logistica . In plus , mai putin transport inseamna mai putine emisii de CO2.

Produse Recomandate

Copyright © 2024 Instal pompe.